user
witam
Wiek- min. 13 lat - 13 (akurat
)
Dyspozycyjność - codziennie
Dobry i stały kontakt - GG,Team-Speak,xfire(ale coś mi sie spipszyło :Dnaprawie),E-mail, komórka
Kultura- jestem młody staram się być kulturalny więc chyba mam kulture i to dobrą (tak mi mówią)
Imię: Błażej
Pseudo: Crim , Matrix , Leys , maniak cod 4 ;d;d
Staż: hmm... Gram w cod 4 od wyjścia 1 tydzień po wyjściu kupiłem miałem 2 razy konto na 55lvl wszystkie profesje broni niestety 1 konto padło po formacie zaczynałem od nowa ehh... a 2 konto usuneło mi się przez to że mój kot zaczął łasić się do komputera i przycisnął guzik od restartu kompa
i jakoś mi się usuneło byłem tak wkurzony że na 2 tygodnie odpuściłem sobie granie teraz zacząłem grać od nowa hmm... jakieś 7-8 dni gram ...
Lvl: 33 (chyba ten )
Powód dla jakiego chcesz dołączyć do naszych szeregów: Ponieważ spotkałem w cod 4 wasz klan (dokładnie zabijake ;d;d) i mogłem do was złożyć podanie albo do klanu [WP] (kolega mnie zapraszał) ale stwierdziłem , że jeżeli mam tam płacić kasę za server to zrezygnowałem potem się dowiedziałem że tam w ogóle nie mają kultury
... Po za tym chce do was dołączyć bo myślę że to już czas na jakiś klan aaaa w cod 1 byłem w klanach takich jak CoH i wiele innych... (Grałem na rifle) a w cod 4 byłem emmm... nie pamiętam
myślę że wszystko
Administrator
Siema:) Z miłą chęcią przyjąłbym cię do klanu niestety na dzień dzisiejszy rekrutacja jest off. Mamy już dużo członków i musimy pograć w znajomych już nam gronie. Podaj swoje gg. To jeżeli będzie nam brakowało solidnych graczy na pewno dam znać Pozdro:)
user
ehh szkoda ale poczekam )) a mogł bym z wami pisać chociaż na forum
??? aaa moje gg to 2221244
Zbanowany
Na forum możesz pisać zawsze z miło chęcią z tobą pogadamy
Myślę że bedziemy sie czesto spotykac na Paranoikach