Own3r
Zapraszam do wypowiadania sie na temat tego jakie bronie lubicie/ najczesciej uzywacie i dlaczego ?
////temat przeniesiony moriasz
Administrator
Ja ostatnio polubiłem łazić z m21 i ACOG do tego^^ oczywiście na bliższe dystanse i średnie Desert:) Chyba najlepsza bron w cod4.
A najlepszy celownik w broniach(standardowy ) to wg. mnie posiada scorpion. Potrafię nim na crossfire zdjąć snajpera(czasem nawet w głowę), ale jak dołożę do niego RDS to nie da się celować na dalsze;p
Spoko jest również G3, ak47, P90, m4, m14, uzi, aks... co tu więcej mówić, każda broń jest zabójcza i trudno wybrać. Ale ostatnio zacząłem chodzić z P90, bo nie chcaiło mi się już pisać do innych "^1P90 n00b ^8!!!". A jak to się mówi: najlepszą obroną jest atak:) Jak możecie to zamieście zrzuty ekranu ze swoimi klasami jakie macie. Ja potem może to porobię to też wstawię
Zbanowany
Jak dla mnie najlepszymi broniami są: AK-74u Bez dodatków broni i Chyba wszystkim zany tzw.Kałach też bez Dodatkowych Celowników oraz Snajperki takie jak R700 i M40A3 :] Polecam te bronie
Ranger
ja chodze z AK-47,AKu i snipa M40A3
Administrator
ak47+acog ak 47 tlumik g3 tlumik M40A3 i mp5 koli
Administrator
Ja próbowałem chodzić chyba już z każdą bronią...
Jest wiele doskonałych zestawień ale myślę że to z którym aktualnie się poruszam jest jak dla mnie najbardziej przyzwoite
A mianowicie wygląda to tak:
G3 + tłumik
Desert eagle (złoty)
Granat ogłuszający + odłamkowy
Bandolier
Moc Obalająca - to chyba podstawa
Pewne Celowanie
gośc
ja tam smigam ze wszytkimi , wszystkie bronie s adobre wystarczy tylko sie przyzwyczaic !
Own3r
Oba AK, M4, M40A3, R700, Skorpion i StG44(w grze jest błędna nazwa-MP44) Do wszystkiego bandolier, moc obalająca, pewne celowanie:) Oprócz StG44, bo tam podwójny strzał i Skorpiona-kieszonkostwo. Dodatek tylko do Skorpiona-tłumik, reszta bez niczego.
Ranger
hmmmm jak dla mnie każda broń w grze wymiata